6. Lidmaatschap

Informatie:

Een ieder die geïnteresseerd is in deze mooie sport, is, geheel vrijblijvend, van harte welkom op een van de speeltijden; er is altijd wel een (bestuurs) lid aanwezig die u opvangt en wegwijs maakt. Ook zijn er boules beschikbaar. Alvorens lid te worden kunt u drie keer meespelen om te kijken of de sport u bevalt en of de sfeer van onze vereniging u aanspreekt.

Contributie.

Contributie loopt van 1 juli tot 1 juli.  U kunt zich ook opgeven tussentijds. Dan wordt de contributie berekend over het aantal maanden tot 1 juli.                (afgerond € 3,50 per maand)

De verenigingscontributie voor 2021 / 2022 is als volgt vast gesteld:
1e gezinslid    € 40,00
2e gezinslid    € 40,00

U betaalt bij ons geen inschrijfgeld.

Naast de training wordt er ieder jaar een petanquecursus voor beginners gegeven. De aankondiging hiervoor komt op het info-bord in de kantine en op de website.

Proefperiode jeu de boules
Je kunt zonder enige verplichting één maand naar eigen keuze proberen of het je bevalt. Tijdens deze proefperiode zorgen we, als je dat wilt,  voor deskundige begeleiding en jeu de boules-ballen. Een  e-mail sturen kan ook: infojeudebouleseerbeek.nl

Samengevat

  • een actieve, gezellige vrijetijdsbesteding
  • vriendelijke club, sfeervol clubhuis met terras,
  • kennismaking met deze sport
  • deskundige begeleiding
  • tijdens de proefperiode zorgt BOUL’EERBEEK voor de jeu de boules-ballen.

Wil je kennismaken met een laagdrempelige en toch uitdagende sport in een ontspannen sfeer? Bij BOUL’EERBEEK  ben je van harte welkom. Graag tot ziens op de baan!